Het allround bedrijf voor machinebouw- en ontwikkeling, reparatie, revisie en onderhoud in de wijde regio.
]

Onderdelenfabricage bij het metaalbedrijf nabij Apeldoorn en Amersfoort
Niet voor niets kunnen wij ons specialist noemen op het gebied van metaalbewerking. Voor zowel enkele stuks als kleine series produceren wij de onderdelen in eigen beheer. Met ons uitgebreide machinepark zijn onze metaalspecialisten in staat om tal onderdelen voor oude én nieuwe machines te produceren. Voorbeelden van machines waar we mee werken zijn:

  • Brootsen van spiebanen
  • Afwikkelfrees en tandwielfrezen
  • Carrouselbanken
  • Draaibanken

Wij staan ook als technische groothandel voor u klaar

Naast dat het metaalbedrijf in de regio Apeldoorn en Amersfoort onderdelen voor u produceert, haalt u standaardonderdelen helemaal snel in huis via de technische groothandel. Onderdelen zoals lagers, kettingen, bevestigingsmateriaal en gereedschap leveren wij snel aan uit ons assortiment, waardoor de reparatie aan uw machine geen vertraging oploopt.

Stel uw vragen aan een van onze metaalspecialisten

Heeft u vragen over de dienstverlening, geboden door ons metaalbedrijf nabij Apeldoorn en Amersfoort? Wilt u meer informatie over ons aanbod uit de technische groothandel? Of heeft u overige vragen? Stel in alle gevallen uw vragen via het nummer 0342-492105. Onze metaalspecialisten bieden u graag een antwoord of advies op maat.

ADRES:
Harselaarseweg 131
3771MA BARNEVELD
TEL:
FAX:
0342-414624
MAIL:
Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.